Güzelliğiniz için karite yağı

karite yağı
Paylaş
 

Karite yağı Afrika’ da yetişen karite ağacından elde edilmektedir. Saç ve cilde olan faydaları mucize niteliğindedir. Cildimizin saçlarımızın ihtiyacına cevap vererek olumlu etkisini göstermektedir. Karite yağı özellikle kış aylarının soğuk ve kuru geçen günlerinde cildinizi nemlendirecektir. Gözenekleri açarak bebeksi yumuşaklığa kavuşmanızı sağlayacaktır. Karite yağı güzellik iksiridir ve düzenli kullanıldığı andan itibaren faydalı etkisini gösterecektir. Saç bakımı içinde etkili olan karite yağı kurumuş ve yıpranmış saçları onaran özelliğe sahiptir. Karite yağını kırılan ve yıpranmış olan saçlarınıza uyguladığınız zaman ihtiyacı olan nemi de kazandırmış olacaksınız.

Kadınların vücutları için ihtiyacı olan nem karite yağında mevcuttur. A,D ve E vitamini açısından çok zengindir. Güzellik konusunda hassas olan bayanlar her gün yeni bir bitkiyle tanışarak kendilerini özel kılabiliyorlar. En ünlü kozmetik ürünlerinde bulunan karite yağı kullanım açısından çok geniş bir yelpaze alanına sahiptir. Canlı bir cilde sahip olmak için karite yağını kullanmanız yeterli olacaktır. Sivilce, siyah nokta, akne, ciltte kuruluk gibi sıkıntı ve endişelerinizi kısa sürede yok edecektir. Karite yağı başlı başına güzellik için var olan kaynaklardan biridir.

Karite yağını kuruyan ve yıpranmış saçlarınıza kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Saçlarınız canlanarak parlayacak ve kökünden uçlara kadar beslenecektir. Faydasını kullanmaya başladığınız ilk andan itibaren göreceksiniz. Karite yağı baştan ayağa tüm vücuda olumlu etkileri olan vazgeçilmez güzellik iksiriniz olacaktır. Oldukça doğal bir nemlendirici olan karite yağı ile kendinizi yenilenmiş ve hafiflemiş hissedeceksiniz. Karite yağı ayrıca yanık, egzama ve çeşitli cilt hastalıklarıyla da mücadele eden yağlardan biridir

Bu yazı 56 kere okundu.
  • Site Yorum
  • Facebook Yorum

Bir yorum bırak

Bir yorum bırak

Facebookta bizi bulun
estetik cerrahi ankara
estetik cerrahi ankara